KAJOT na velesajmu ICE 2018

19.2.2018

KAJOT je uspješno prezentirao svoje nove proizvode za 2018. godinu na najvećoj međunarodnoj izložbi zabavne industrije ICE Totally Gaming 2018. Izložba je tradicionalno održana u prostorijama londonskog izložbenog centra ExCeL Center od 6. do 8. veljače.

Najveći interes posjetitelja privukao je naš novi koncept automata KAJOT NEO 49. Zakrivljen zaslon s dijagonalom od 49″ privlačio je poglede i zanimanje prekrasnom oštrom slikom, ali i flagship igrom VIKINGS, koja ima izrazito razrađenu grafiku i zaraznu igrivost.

Ogromno zanimanje su ove godine pobudile naše igre za online casina. Pod markom KAJOTgames je ove godine prezentirano već 25 igara u formatu HTML5. Kvalitetno i kompletno online rješenje koje se oslanja na certifikate svjetski renomiranih testnih laboratorija (GLI i BMM, uključujući i češki testni laboratorij EZÚ), pobudilo je interes klijenata diljem svijeta.

Na izložbi su prezentirani ovi proizvodi:

  • novi vrhunski igraći uređaj KAJOT NEO 49 s igrom VIKINGS
  • inovirani igraći uređaj KAJOT NEO 27 (slant top)
  • inovirani igraći uređaj KAJOT NEO 23
  • nove igre na već postojećim igraćim platformama RED PLANET, BLACK PLANET i BLUE PLANET

Vjerujemo da ste uživali u našoj izložbi i da su Vas zainteresirali naši novi proizvodi. U slučaju Vašeg interesa ili ukoliko imate neko pitanje, ne ustručavajte se kontaktirati nas.